7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasolka czerwona (ugotowana) - szklanka lub puszka
fasolka flageolet (ugotowana) - szklanka lub puszka 200 g grochu w połówkach, ugotowanego, ale nie rozgotowanego ;) cebula 3-4 ząbki czosnku 2 łyżki oleju sojowego sok z cytryny sól pieprz + estragon do posypania Przygotowanie:Fasolki (te puszkowe - po opłukaniu) wymieszać z grochem, cebulę posiekać. Czosnek przepuścić przez praskę, wymieszać z olejem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Całość posypać świeżym estragonem.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2001-11-01 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z grochu aromatyczne, z majerankiem i czosnkiem (wegańska)Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Fasolka szparagowa smażona z czosnkiem (wegańska) Sałatka z fasolki i kukurydzy z cebulą i przesmażonym czosnkiem (wegańska) Sałatka z fasoli z ogórkiem, czosnkiem i żółtym serem (lakto-wege) Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska) Pasta z białej fasoli z czosnkiem i pieprzem z zalewy (do kanapek) (wegańska) Kanapki: pasta z czarnej fasoli z czosnkiem, kminkiem i imbirem (wegańska) Fasola z ryżem w sosie pomidorowym z czosnkiem, imbirem i cynamonem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2002-04-19 00:00:00.0