7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron spaghetti (70 g przed ugotowaniem)
2 duże pomidory 1 mała cebula 150 g cukinii ząbek czosnku łyżeczka oliwy do smażenia 100 g brokułów Przygotowanie:Makaron ugotować na półtwardo (al dente).
Pomidory, cebulę i cukinię pokroić na małe kawałeczki. Czosnek zmiażdżyć i poddusić razem z warzywami na łyżeczce oliwy. Połączyć ze spaghetti i udekorować blanszowanymi lub ugotowanymi na parze brokułami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-11-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Spaghetti z sosem pomidorowym i ozdobną cukinią (wegańska)Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska) Sos pomidorowy z cukinią i czosnkiem (wegańska) Spaghetti z brokułami, kukurydzą i tofu w aromatycznym, pomidorowym przybraniu (wegańska) Spaghetti o dwóch smakach [Spaghetti ai due sapori] - ze smażonym bakłażanem i sosem pomidorowym (wegańska) Ryż z pikantnym sosem pomidorowym i cukinią (wegańska) Pomidorowy sos do makaronu z cukinią i czosnkiem (wegańska) Lasagne z tofu, cukinią i sosem pomidorowym (wegańska) Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |