7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron z sosem z papryki i brukselki z czosnkiem i twarożkiem kanapkowym
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:makaron
żółta papryka por czosnek (dużo) brukselka przecier pomidorowy twarożek kanapkowy (serek twarogowy), np. Almette sól troszkę cukru Przygotowanie:Na patelni poddusić paprykę z porem i czosnkiem. Ugotować brukselkę, pokroić ją i dodać do warzyw. Do tego koncentrat rozmieszany z serkiem Almette. Doprawić.
Ugotować makaron taki grubszy i wrzucić do sosu. Bardzo to dobre. Tylko koniecznie troszkę cukru trzeba dodać (jak to do warzyw).
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-11-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Katarzyna T. Nowak
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos z cukini i papryki do makaronu lub kaszy (wegańska)Kanapkowa pasta słonecznikowa z czosnkiem (wegańska) Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową (wegańska) Wiosenny twarożek z makaronu... (wegańska) Makaron z sosem cukiniowym ze śmietaną i czosnkiem (lakto-wege) Sos biały do makaronu (śmietankowy z czosnkiem) (lakto-wege) Pomidorowy sos do makaronu z cukinią i czosnkiem (wegańska) Twarożek z ogórkiem, czosnkiem i cebulą (lakto-wege) Twarożek z orzechów nerkowca z czosnkiem (wegańska) Twarożek z tofu z czosnkiem i ogórkiem świeżym lub kiszonym (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |