7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Makaron z sosem z papryki i brukselki z czosnkiem i twarożkiem kanapkowym



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

makaron
żółta papryka
por
czosnek (dużo)
brukselka
przecier pomidorowy
twarożek kanapkowy (serek twarogowy), np. Almette
sól
troszkę cukru

Przygotowanie:

Na patelni poddusić paprykę z porem i czosnkiem. Ugotować brukselkę, pokroić ją i dodać do warzyw. Do tego koncentrat rozmieszany z serkiem Almette. Doprawić.

Ugotować makaron taki grubszy i wrzucić do sosu. Bardzo to dobre. Tylko koniecznie troszkę cukru trzeba dodać (jak to do warzyw).
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-11-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Katarzyna T. Nowak
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos z cukini i papryki do makaronu lub kaszy (wegańska)
Kanapkowa pasta słonecznikowa z czosnkiem (wegańska)
Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową (wegańska)
Wiosenny twarożek z makaronu... (wegańska)
Makaron z sosem cukiniowym ze śmietaną i czosnkiem (lakto-wege)
Sos biały do makaronu (śmietankowy z czosnkiem) (lakto-wege)
Pomidorowy sos do makaronu z cukinią i czosnkiem (wegańska)
Twarożek z ogórkiem, czosnkiem i cebulą (lakto-wege)
Twarożek z orzechów nerkowca z czosnkiem (wegańska)
Twarożek z tofu z czosnkiem i ogórkiem świeżym lub kiszonym (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas