7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:150 g ziemniakow
1 duzy pomidor 1/4 szkl. rosolu 50 g pieczarek zabek czosnku lyzeczka oleju lyzka startego zoltego sera lyzeczka bulki tartej szczypta bazylii natka sol pieprz Przygotowanie:ziemniaki obrac i umyc. pomidora sparzyc i obrac ze skory. pieczarki obrac i umyc. wszystkie skladniki pokroic w plasterki. zaroodporne naczynie posmarowac zmiazdzonym czosnkiem i olejem, ukladac w nim warstwowo ziamniaki, pomidora, pieczarki. kazda warstwe doprawiac sola i pieprzem. zalac rosolem i wstawic do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. bulke tarta wymieszac z serem, przyprawami i pokryc ta mieszanina wierzch zapiekanki po 20 min. zapiekania. piec jeszcze 30 min.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-11-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 12/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Czekoladowy przekładaniec z daktylami (ovo-wege)Całuski - czekoladowe słodkie przekładańce (lakto-wege) Eskalopki ziemniaczane (lakto-wege) Zupa ziemniaczana (lakto-wege) Puree ziemniaczane (lakto-wege) Placek ziemniaczany (wegańska) Ziemniaczane ratatouille (wegańska) Żurek ziemniaczany (wegańska) Placki ziemniaczane (wegańska) placek ziemniaczany 1 (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |