7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sok z jabłek i cebuli doprawiony pomidoremSok podać z grzankami w filiżankach.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby1 pomidor
2 białe cebule 1 litr soku z jabłek 1 litr wody gotowanej Przygotowanie:Cebule utrzeć na tarce, sok wycisnąć, rozprowadzić wodą i sokiem z jabłek, dodać pomidor surowy przetarty lub pokrojony w talarki.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sok z pomidorów i cebuli (wegańska)Chutney z czerwonej cebuli i jabłek (wegańska) Pasta z awokado doprawiona cebulą i jarzynką (wegańska) Sok z marchwi, cebuli i selera naciowego (wegańska & RAW) Makaron z czosnkowym bobem doprawionym pomidorami (wegańska) Zupa z soczewicy z pomidorami i koperkiem, doprawiona gałką muszkatołową (wegańska) Omlet z soją, cebulą i pomidorami (ovo-wege) Tofucznica z ciecierzycą, cebulą i pomidorem (wegańska) Dynia duszona w pomidorach z cebulą (wegańska) Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |