7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:200 g ziemniaków
1/2 jajka 4 łyżki mąki pszennej 40 g sera białego półtłustego sól 1 łyżeczka masła Przygotowanie:Ziemniaki obrać, umyć i ugotować. Następnie zmielić je lub wycisnąć przez praskę. Dodać roztrzepane jajko, mąkę i zmielony ser. Zagnieść, uformować wałek i pociąć na kawałki. Wrzucać na osolony wrzątek. Po ugotowaniu polać masłem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-11-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 12/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ruskie pierogi (lakto-wege)Pierogi ruskie (bez ograniczeń) Pierogi ruskie jak od babci (wegańska) Pierogi ruskie a zniewalające delikatnością (lakto-wege) Pieczone wiosenne pierogi ruskie (z ziemniakami i pokrzywą) (wegańska) Ruskie pierogi z tofu lekko zakwaszonym cytryną (wegańska) Wegańskie pierogi ruskie (z tofu doprawionego czosnkiem) (wegańska) Naleśniki ruskie (wegańska) Pierogi ruskie praktycznie bez wyrabiania - precyzyjne proporcje (lakto-wege) Kopytka (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |