7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby4 duże pomidory
1 cebula 1 litra wrzącej wody sól cukier lub sok z cytryny Przygotowanie:Utrzeć cebulę, wycisnąć sok. Pomidory rozgnieść i także wycisnąć. Zmieszać razem, dodać wrzącej wody, odrobinę soli i posłodzić do smaku lub doprawić cytryną.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sok z jabłek i cebuli doprawiony pomidorem (wegańska)Sok z marchwi, cebuli i selera naciowego (wegańska & RAW) Omlet z soją, cebulą i pomidorami (ovo-wege) Tofucznica z ciecierzycą, cebulą i pomidorem (wegańska) Dynia duszona w pomidorach z cebulą (wegańska) Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska) Tofucznica - tofu a'la jajecznica z cebulą i pomidorem (wegańska) Soczewica gotowana z cebulą i pomidorami suszonymi (wegańska) Dynia duszona z cebulą i pomidorami (sos) (wegańska) Cebule faszerowane kuskusem z pomidorem i szczypiorkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |