7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną

Bogate źródło witamin z grupy B.



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

cebula
olej do smażenia
łyżka drożdży piekarskich
białko jajka
sól
pieprz
natka
koperek

Przygotowanie:

Szklimy (ale nie rumienimy) na patelni posiekaną cebulę, wkładamy do niej łyżkę drożdży, a gdy po kilku sekundach składniki się rozpuszczą, dodajemy białko jajka. Mieszamy wszystko, doprawiamy, posypujemy zieleniną.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta drożdżowa (cebulowo-drożdżowa) z majerankiem (wegańska)
Sos cebulowy z zieleniną (wegańska)
Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)
Pasta z jajka i zieleniny (bez ograniczeń)
Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)
Drożdżowa pasta do chleba (ovo-wege)
Pasta drożdżowo-pomidorowa (wegańska)
Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska)
Farsz/ pasta cebulowa z tofu z wiórkami kokosowymi (wegańska)
Kotlety z plastrów tofu w panierce cebulowo-czosnkowej i płatkach drożdżowych (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas