7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 jajko ugotowane na twardo
1/2 szkl. kukurydzy 1/2 szkl. rzodkiewki 1/2 szkl. papryki zielonej lisc kapusty pekinskiej lyzeczka majonezu light natka pietruszki Przygotowanie:rzodkiewki i papryke oczyscic. jajko, papryke i rzodkiewki drobno posiekac. dodac kukurydze i majonez. paste ulozyc na lisciu kapusty. udekorowac natka. jesc z chlebem razowym.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-12-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 12/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta z soczewicy i warzyw (wegańska)Sałatka z warzyw konserwowych z porem, jajkami i sosem jogurtowo-czosnkowym (bez ograniczeń) Pasta słonecznikowa z ryżem i warzywami (wegańska) Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini z warzywami (wegańska) Fasola zapiekana z jajkami (bez ograniczeń) Makaron smażony z jajkami (bez ograniczeń) Sałatka pieczarkowa z jajkami i szczypiorkiem (ovo-wege) Zupa chlebowa z pomidorami i jajkami (ovo-wege) Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |