7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

pasta z jajkami i warzywami



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

1 jajko ugotowane na twardo
1/2 szkl. kukurydzy
1/2 szkl. rzodkiewki
1/2 szkl. papryki zielonej
lisc kapusty pekinskiej
lyzeczka majonezu light
natka pietruszki

Przygotowanie:

rzodkiewki i papryke oczyscic. jajko, papryke i rzodkiewki drobno posiekac. dodac kukurydze i majonez. paste ulozyc na lisciu kapusty. udekorowac natka. jesc z chlebem razowym.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-12-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 12/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z soczewicy i warzyw (wegańska)
Sałatka z warzyw konserwowych z porem, jajkami i sosem jogurtowo-czosnkowym (bez ograniczeń)
Pasta słonecznikowa z ryżem i warzywami (wegańska)
Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini z warzywami (wegańska)
Fasola zapiekana z jajkami (bez ograniczeń)
Makaron smażony z jajkami (bez ograniczeń)
Sałatka pieczarkowa z jajkami i szczypiorkiem (ovo-wege)
Zupa chlebowa z pomidorami i jajkami (ovo-wege)
Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas