7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 cebula
1 łyżka masła 200 ml ryżu 400 ml bulionu (może być z kostki) 1 opakowanie szafranu 2 łyżki parmezanu sól pieprz Przygotowanie:Podsmażyć cebulę na maśle, dodać ryż i trzymać jeszcze chwilę, aż się zeszkli. Wlać bulion i gotować 20 minut. Pod koniec gotowania dodać szafran. Na koniec wsypać parmezan i ew. jeszcze troszkę masła. Przyprawić.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-12-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Barbara Nalepa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Risotto z szafranem i czosnkiem (lakto-wege)Jabłkowe risotto z szalotką i parmezanem (lakto-wege) Spaghetti alla carbonara wegeteriańskie [Spaghetti alla carbonara vegetale] (ovo-wege) Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska) Risotto szczypiorkowe (wegańska) Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Babeczki z parmezanem i maślanką (bez ograniczeń) Gnocchi z masłem i parmezanem (bez ograniczeń) Cykoria zapiekana z parmezanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |