7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos zielony (śmietanowo-ziołowy) do makaronu
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osóbgarść liści świeżej kolendry
mała garść liści świeżej bazylii 1/2 szklanki rosołu/ bulionu 1/2 szklanki śmietanki dużo pieprzu mały ząbek czosnku Przygotowanie:Zmielić wszystko w blenderze, przelać do małego garnuszka, doprowadzić do wrzenia i podgotować przez 5 minut na małym ogniu.
Wskazówki i uwagi:Gorący sos wylać na makaron, podać natychmiast. Można posypać orzeszkami piniowymi.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Magdalena Bassett
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos zielony (śmietanowy z pesto) (lakto-wege)Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege) Zielony makaron z sosem z sera gorgonzola (lakto-wege) Makaron w sosie ziołowym z migdałami i rodzynkami (lakto-wege) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Sos serowo-ziołowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Makaron biało-zielony (ze szpinakiem i fetą) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |