7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób1/2 zabka czosnku
1/2 lyzki oliwy 1/2 szklanki smietanki 1 lyzka pesto Przygotowanie:W malym garnuszku podsmazyc czosnek w oliwie, gdy jeszcze ciagle bialy, dodac lyzke pesto, troche smietanki i rozmacic. Dodac reszte smietanki, doprowadzic do wrzenia na malutkim ogniu, czesto mieszajac, i uwazajac, zeby nie wykipialo. Polac makaron. Posypac swiezo kruszonym pieprzem. Pycha. Mozna tez posypac parmezanem. Salata z endive czy radicchio swietnie do tego pasuje.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Magdalena Bassett
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
czy te mikorkopijne proporcje nei saz a malejak dal dwoch osob?
~hm 2006-01-01 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos zielony (śmietanowo-ziołowy) do makaronu (lakto-wege)Sos pesto (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Sos pesto klasyczny (lakto-wege) Spagetti z sosem śmietanowym i czosnkiem (lakto-wege) Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege) Sos śmietanowo-czosnkowy do kalafiora (lakto-wege) Fasolka szparagowa w sosie śmietanowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Silverka 2010-08-19 16:33:34.911