7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:18 orzechów
50 gr pinoli 25 dag śmietany pietruszka pół ząbka czosnku 4 dag masła sól, pieprz Przygotowanie:1. obrać orzechy
2. zmielić orzechy, pinoli, czosneki pietruszkę i wrzucić wszystko do rondla 3. Dusić na wolnym ogniu, wlać powoli smietanę, wymieszać, posolić i popieprzyć. 4. Rozpuścić masło. 5. Ugotowane ravioli polać sosem, masłem i posypać parmezanem Wskazówki i uwagi:Podałabym do tego Valpolicellę albo jak ktoś woli bardziej cierpkie wina to Chianti, ale koniecznie czerwone.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:agnieszkamr@poczta.onet.pl
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ravioli z nadzieniem z orzechów i gorgonzoli (bez ograniczeń)Ravioli ze szpinakiem, czyli włoskie, kwadratowe pierożki (wegańska) Pesto z jarmużu i orzechów włoskich (wegańska) Kotleciki z bobu i orzechów włoskich (wegańska) Malezyjski sos z orzechów (wegańska) Sos czosnkowy z orzechów lub migdałów (wegańska) Sos włoski (czosnkowy) (wegańska) Szybkie pesto z orzechów włoskich i pieczarek ze skórką cytrynową (wegańska) Włoskie buraczki (z sosem czosnkowym) (wegańska) Walentykowe buraczkowe "ravioli" (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |