7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 duze cytryny
duzo szczypiorku 2 lyzki posiekanej pietruszki 5 lyzek oliwy sol i pieprz 500 g penne Przygotowanie:Zetrzec skorke z cytryny. Posiekac szczypiorek i pietruszke. Zmiksowac szczypiorek i pietruszke razem z sokiem z cytryn i 1 lyzka oliwy. Ugotowac paste. Wymieszac z reszta oliwy i pietruszkowo-szczypiorkowym sosem. Podawac
natychmiast. Wskazówki i uwagi:zamiast penne mozna uzyc spagetti
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: barbara@nalepa.se
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Penne z gorgonzolą (lakto-wege)Penne z pesto i soją (wegańska) Penne z sosem broqłowym (wegańska) Penne z pieczarkami i warzywami (wegańska) Penne Brokoli - zapiekanka z brokułami (lakto-wege) Zapiekanka penne z brokułem i pieczarkami (lakto-wege) Rurki (penne) z sosem z borowików (wegańska) Spaghetti z cytryną [Vermicelli al limone] a właściwie śmietanowo-cytrynowym sosem (lakto-wege) Makaron penne z brokułami, czosnkiem i parmezanem (lakto-wege) Penne pełnoziarniste z sosem szpinakowo-niebieskim i oliwkami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |