7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 cukinia (200 g)
1 strąk czerwonej papryki 1 cebula dymka 1 ząbek czosnku 75 g sera feta 6 oliwek 1 kromka pieczywa tostowego sol i pieprz oliwa tymianek Przygotowanie:Jarzyny oczyścić i rozdrobnić, czosnek zmiażdżyć. Dodać pół łyżeczki tymianku. Usmażyć razem na 1 łyżeczce oleju. Przyprawić. Po zdjęciu z ognia posypać pokruszoną fetą i oliwkami.
Zjeść z tostem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Warzywna patelnia z kuskusem (wegańska)Warzywna patelnia (kalafior, cukinia, jabłko) (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |