7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 4 osób1/2 średniego arbuza
4 średnie, miękkie gruszki sos: 3 łyżki płynnego miodu/ słodu sok z 1 cytryny 2 łyżki sherry szczypta imbiru Przygotowanie:Arbuza i gruszki obrać, usunąć pestki, pokroić w kostkę. Miód połączyć z sokiem z cytryny, sherry i imbirem. Tak przygotowanym sosem polać owoce i odstawić je na 15 minut do lodówki.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z boczniaka ze szczyptą imbiru (bez ograniczeń)Sos czereśniowy ze szczyptą imbiru (wegańska) Sałatka owocowa z arbuza i owoców (wegańska & RAW) Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege) Bardzo aromatyczna konfitura z gruszek z imbirem (wegańska) Sałatka owocowa z morelami i gruszkami (wegańska & RAW) Sałatka z gruszek, winogron, papryki i pomidorów (wegańska) Sałatka z buraków i gruszek z pietruszkowym pesto (wegańska) Chłodnik z arbuza i malin (lakto-wege) Potrawka (sałatka) ziemniaczana z gruszkami lub jabłkami i cebulą (ponoć szwajcarska) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |