7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka jajeczna z rzeżuchą



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

4 jajka
3 łyżki rzeżuchy
2 łyżki jogurtu
płaska łyżeczka musztardy
sól
pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i drobno posiekać. Dodać jogurt wymieszany z musztardą i pokrojoną rzeżuchą, sól i pieprz do smaku. Wymieszać. Podawać z razowym pieczywem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka ryżowa z awokado i rzeżuchą (wegańska)
Sałatka jajeczna z warzywami i prażonym makiem (bez ograniczeń)
Pasztet z soczewicy z warzywami i rzeżuchą (ovo-wege)
Kotleciki jajeczne (ovo-wege)
Kotlety jajeczne (ovo-wege)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Groszek ptysiowy 2-jajeczny (bez ograniczeń)
Sałata rzymska z ogórkiem, kaparami, szczypiorkiem i rzeżuchą (wegańska & RAW)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Zapiekanka warzywna z sosem jajecznym (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas