7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób3 niewielkie cukinie
sol i pieprz odrobina cukru 3 lyzki posiekanych swiezych lisci estragonu Przygotowanie:cukinie umyc, obrac z e skorek, pokroic na niezbyt duze czastki, podgotowac we wrzacej wodzie. odcedzic. maslo, pokrojone drobno ziola estragonu i odcedzone czesci cukinii wlozyc do rondla, przyprawic do smaku i poddusic. podawac na goraco.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa marchwiowa z estragonem (wegańska)Dynia marynowana z goździkami, cynamonem i estragonem (wegańska) Pierogi ziemniaczane parmezanem mocno pachnące (ovo-wege) Cebula i pieczarki rozkosznie pachnące ziołami (z grilla) (wegańska) Kukurydza delikatna a masłem pachnąca (grill) (wegańska) Szparagi po mediolańsku (pieczone pod parmezanem i bułką tartą z estragonem) (lakto-wege) Pierogi okropnie cynamonem pachnące ze śliwkami lubią najbardziej (wegańska) "Spaghetti" z cukinii (wegańska) Pesto z cukinii (bez ograniczeń) "Sushi" z cukinii (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2003-07-15 00:00:00.0