7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób150 g zielonego groszku (może być mrożony)
100 g czerwonej soczewicy 100 g pieczarek (ok. 10 szt.) 2 marchewki 2 cebule 2 łyżki bulionu natka pietruszki do przybrania sos winegret: ocet winny olej sól i pieprz cukier Przygotowanie:Na 1 łyżce oleju usmażyć posiekane cebule i soczewicę. Dodać groszek, pokrojone marchewki i pieczarki, zalać 1,5 szkl. wody z bulionem, gotować razem pod przykryciem 10 min. Jarzyny odcedzić, zalać sosem winegret (4 łyżki oleju, 4 łyżki octu, pieprz, sól, cukier). Przybrać natką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z czerwonej soczewicy (wegańska)Czerwony makaron z groszkiem i kukurydzą (wegańska) Ryż czerwony z groszkiem i cebulą (wegańska) Kotlety z czerwonej soczewicy i fety (bez ograniczeń) Zupa dahl z czerwonej soczewicy (wegańska) Pasta z czerwonej soczewicy na ostro (wegańska) Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska) Zupa z czerwonej soczewicy i ryżu (wegańska) Zupa z czerwonej soczewicy z kolendrą (wegańska) Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |