7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób400 g białego sera
100 ml śmietany pęczek rzodkiewek mały ogórek pół pęczka szczypiorku pół pęczka koperku łyżeczka rzeżuchy sól biały pieprz Przygotowanie:Ser rozetrzeć. Umyte rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki. Ogórka obrać i pokroić w półplastry. Zieleninę opłukać, posiekać.
Do twarogu dodać pozostałe składniki, przy czym połowę zieleniny odłożyć. Twarożek wymieszać, przełożyć do salaterki. Udekorować pozostałą zieleniną i zaraz podawać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i pomidorem (bez ograniczeń)Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege) Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege) Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska & RAW) Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska & RAW) Pyszna wiosenna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i serkiem wiejskim (lakto-wege) Wiosenne paszteciki francuskie - z pastą fasolową, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska) Wiosenny twarożek z makaronu... (wegańska) Twarożek fistaszkowy z rzodkiewką (lakto-wege) Wiosenne kotlety z tofu (z zieleniną) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |