7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 2 osób1/2 główki kapusty
cebula 2-3 łyżki oleju słonecznikowego 1 łyżka musztardy sól cukier ew. rzodkiewka do dekoracji Przygotowanie:Kapustę płuczemy, szatkujemy drobno, a głąb trzemy na tarce. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do kapusty. Olej rozcieramy z musztardą, dodajemy kilka łyżek przegotowanej wody, sól i cukier do smaku. Polewamy surówkę i dekorujemy rzodkiewką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Prosta surówka z czerwonej kapusty z koperkiem (wegańska & RAW)Prosta surówka z kapusty z jogurtem greckim i czosnkiem (lakto-wege) Prosta ubijana surówka z białej kapusty (wegańska & RAW) Genialnie prosta surówka z rzodkiewki (wegańska & RAW) Prosta surówka z pekińskiej i ogórków kiszonych (wegańska & RAW) Kolorowa surówka z kapusty (wegańska) Surówka z kapusty kwaszonej (wegańska+miód) Surówka z kapusty z kminkiem (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |