7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób1 kg rydzów
2 łyżki tłuszczu do smażenia 2 łyżki ketchupu 5 łyżek śmietany 2 jajka sól pieprz szczypiorek do posypania Przygotowanie:Rydze oczyścić, opłukać, odciąć trzony, pokrajać w paski i usmażyć z kapeluszami. Połączyć z ketchupem, śmietaną oraz umytymi i rozbitymi jajkami. Smażyć kilka minut, mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Posypać drobno pokrojonym szczypiorkiem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-02-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Duszone rydze (wegańska)Rydze z patelni (saute lub w śmietanie) (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |