7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną, przyprawiana musztardąBogate źródło siarki.
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osóbćwiartka kapusty czerwonej
2 duże jabłka 2 duże cebule pół szklanki śmietany sól pieprz musztarda zielenina do przybrania Przygotowanie:Kapustę płuczemy, szatkujemy drobno, a głąb (miękką część) trzemy na tarce. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do kapusty. Jabłka trzemy razem ze skórką na tarce o grubych oczkach, polewamy śmietaną by nie ściemniały. Składniki łączymy, doprawiamy, posypujemy zieleniną.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege)Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką - najpyszniejsza! (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW) Surówka z kapusty z jabłkiem, marchewką, porem i selerem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem i olejem orzechowym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty kiszonej (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |