7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gruszki w sosie majonezowo-rokforowymPotrawa zawiera dużo witaminy C.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób4 gruszki
4 liście sałaty jako ozdoba 25 g sera rokfor (roquefort) lub innego pleśniowego 50 g (4 łyżki) majonezu 1 łyżeczka śmietany 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka soku cytrynowego Przygotowanie:Wymieszać ser, majonez, śmietanę, zmiażdżony czosnek i sok cytrynowy, dobrze schłodzić w lodówce.
Gruszki przekroić na pół, wydrążyć gniazda nasienne i nadziać masą majonezową. Ułożyć na liściach sałaty.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Gruszki w sosie waniliowym (bez ograniczeń)Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska) Sos czosnkowy "majonezowy" (wegańska) Surówka z kalarepki z sosem majonezowym (ovo-wege) Sos majonezowy z kaszy jaglanej (wegańska) Szparagi z sosem majonezowym i orzechami (wegańska) Sos majonezowy na bazie mleka skondensowanego (lakto-wege) Sos czosnkowy śmietanowo-majonezowy, np. do pity (lakto-wege) Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege) Sos śmietanowo-majonezowy czosnkowy by Viluir (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |