7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby50 g ryżu
sól 2 łyżki jogurtu naturalnego 200 g truskawek 10 g obranych orzechów nerkowca do posypania Przygotowanie:Ryż ugotować w osolonej wodzie, wymieszać z jogurtem i rozdrobnionymi truskawkami, posypać posiekanymi orzechami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
zrobiłam ten przepis, ale uwaga... nie wiem jak Wy, ale mi po 40 g ryżu robi się nie dobrze.. więc radze nie przesadzać, poza tym przepis ok, pozdro
~ktosiaaaaaa 2006-01-24 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Koktail jogurtowo-truskawkowy (lakto-wege)Ryż curry z sosem pomidorowo-jogurtowym (lakto-wege) Zapiekany ryż w sosie truskawkowym (na słodko) (lakto-wege) Deser truskawkowo-truskawkowy (lakto-wege) Zupa jogurtowa (bez ograniczeń) Sos jogurtowy (lakto-wege) Tort truskawkowy (wegańska) Shake truskawkowy (lakto-wege) Lody truskawkowe (lakto-wege) Buduń truskawkowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~pinia 2008-07-18 13:05:34.001