7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób500 g pieczarek
2 cebule 2 łyżki tłuszczu do smażenia łyżeczka mąki 1/3 szkl. białego lub czerwonego wytrawnego wina łyżka ketchupu łyżka musztardy ząbek czosnku sól pieprz cukier mielona papryka do smaku Przygotowanie:Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w paski. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę, usmażyć z pieczarkami aż odparuje sok. Oprószyć mąką, dolać wino, ketchup, musztardę, doprawić do smaku. Poddusić kilka minut.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-05-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kabaczki duszone z mirabelkami i odrobiną czosnku (wegańska)Pycha pasta z awokado i jajka z odrobiną czosnku (ovo-wege) Potrawa grecka: pieczarki z marchewką duszone w białym winie (wegańska) Zupa (semi)krem z zielonego groszku z odrobiną czosnku (wegańska) Bakłażanowy krem (pasta) z orzechami włoskimi i odrobiną czosnku (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Quinoa z pieczarkami i cebulą na winie (wegańska) Marchew duszona z dodatkiem czosnku i goździków (wegańska) Pieczarki duszone (wegańska) Duszony por z pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |