
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Agrestowe konfitury z ziołamiZiołowe konfitury agrestowe nadają się do przekładania ciast, do chleba, a także do podjadania w trakcie picia herbaty.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1,5 kg agrestu białego
0,5 kg cukru żelującego liście świeżej bazylii, oregano, rozmarynu i mięty odrobina pieprzu Przygotowanie:
Agrest oczyścić, rozdrobnić na cząstki, włożyć do rondla, dodać cukier i gotować 5 min. Liście ziół pokroić na drobno, dodać do gorących konfitur. Wymieszać, doprawić odrobiną pieprzu. Przechowywać w słoikach w zimnym miejscu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
To nie jest komentarz lecz pytanie. Co to za surowiec "cukier żelujący". Pozdrawiam.
~All 2004-07-11 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Agrestowe "powidełka" (wegańska)Konfitura z pomarańczy (wegańska) Konfitura z jarzębiny (wegańska) Konfitura jabłkowa (wegańska) Omlet z konfiturą wiśniową (bez ograniczeń) Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska) Konfitura bzowo-winogronowa (wegańska) Konfitura imbirowo-winna (wegańska) Papierówki zapiekane z konfiturą (wegańska) Konfitura z płatków róż (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
pat 2004-07-14 00:00:00.0