7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Jajeczno-szczypiorkowa pasta do chlebaJest to zdrowy i smaczny dodatek do razowego chleba, na śniadanie lub kolację.
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 2 osób100 g twarogu
łyżka masła 2 jajka 2 łyżki jogurtu łyżka pokrojonego świeżego tymianku łyżka pokrojonego świeżego szczypiorku sól pieprz Przygotowanie:Twaróg pokruszyć, połączyć w misce z masłem, dobrze wymieszać. Dodać ugotowane na twardo i rozdrobnione widelcem jajka, jogurt i drobno posiekane zioła, doprawić solą i i pieprzem, wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem (bez ograniczeń)Pasta do chleba z ciecierzycy (wegańska) Drożdżowa pasta do chleba (ovo-wege) Oliwkowa pasta do chleba (wegańska) Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska) Risotto szczypiorkowe (wegańska) Pasta do chleba z wędliny sojowej i jajek (bez ograniczeń) Pasta z soczewicy (strączkowa) do chleba (zbożowy) ;-))) (wegańska) Pasta do chleba z soczewicy, słonecznika i sezamu (wegańska) Sałata szczypiorkowa z majonezem (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
uwielbiam, ale ja nie robię jednolitej masy i dodaję cebulę a zamiast jogurtu mleko mniaaaam :)
MEDeah 2011-06-29 11:04:43.885