7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jajeczno-szczypiorkowa pasta do chleba

Jest to zdrowy i smaczny dodatek do razowego chleba, na śniadanie lub kolację.

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

100 g twarogu
łyżka masła
2 jajka
2 łyżki jogurtu
łyżka pokrojonego świeżego tymianku
łyżka pokrojonego świeżego szczypiorku
sól
pieprz

Przygotowanie:

Twaróg pokruszyć, połączyć w misce z masłem, dobrze wymieszać. Dodać ugotowane na twardo i rozdrobnione widelcem jajka, jogurt i drobno posiekane zioła, doprawić solą i i pieprzem, wymieszać.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


uwielbiam, ale ja nie robię jednolitej masy i dodaję cebulę a zamiast jogurtu mleko mniaaaam :)
MEDeah 2011-06-29 11:04:43.885

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem (bez ograniczeń)
Pasta do chleba z ciecierzycy (wegańska)
Drożdżowa pasta do chleba (ovo-wege)
Oliwkowa pasta do chleba (wegańska)
Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska)
Risotto szczypiorkowe (wegańska)
Pasta do chleba z wędliny sojowej i jajek (bez ograniczeń)
Pasta z soczewicy (strączkowa) do chleba (zbożowy) ;-))) (wegańska)
Pasta do chleba z soczewicy, słonecznika i sezamu (wegańska)
Sałata szczypiorkowa z majonezem (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas