7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:bułka
1 łyżeczka masła lub margaryny bulion tarty parmezan lub inny ostry ser natka lub koperek Przygotowanie:Bułkę zrumienić na patelni na 1 łyżeczce masła lub margaryny, położyć na talerzu, zalać bulionem, posypać tartym serem i natką lub koperkiem.
Wskazówki i uwagi:Przerobione na wege.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Grzanki z wiejskiego chleba z bobem i świeżym tymiankiem (wegańska)Zupa krem z porów na bulionie (wegańska) Zupa pieczarkowa z grzankami (lakto-wege) Zupa pomidorowa z grzankami (bez ograniczeń) Zupa cebulowa z grzankami (bez ograniczeń) Zupa z kabaczków z grzankami (wegańska) Zupa grzybowa na wodzie (bez bulionu) (lakto-wege) Zupa pomidorowo-czosnkowa (bez bulionu) (wegańska) Zupa włoska - z kalafiorem, pomidorami i parmezanem (lakto-wege) Zupa neapolitańska - na białej zasmażce, z parmezanem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |