7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka cebulowa w sosie miętowymKuchnia indyjska. Polecana jako przystawka do drugiego dania.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:4 czerwone cebule (300 g)
1 biała cebula (100 g) sok cytrynowy 1 łyżeczka sosu miętowego: świeża mięta białe wytrawne wino czosnek sok z cytryny płynny miód lub słód sól Przygotowanie:Składniki sosu zmiksować na gładką masę. Cebule pokroić w cienkie krążki, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z sosem miętowym, dobrze schłodzić.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege)Sos czosnkowo-miętowy na winie (wegańska+miód) Sos cebulowy z kminkiem (wegańska) Sos cebulowy gładki (wegańska) Sos cebulowy z zieleniną (wegańska) Bakłażan z sosem jogurtowym z delikatnym aromatem miętowym (lakto-wege) Panierowana cukinia z sosem balsamiczno-miętowym (ovo-wege) Sałatka z ogórków z grzankami z miętowego tofu (wegańska) Makaron z sosem pieczarkowo-cebulowym (wegańska) Sos cebulowy orientalny (do słoików) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |