7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z białej kapusty z porzeczkami i orzechamiBogate źródło siarki.
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 2 osóbkawałek białej kapusty
2 jabłka pół szklanki czarnych porzeczek kilka łyżek posiekanych orzechów olej słonecznikowy sól cukier Przygotowanie:Kapustę szatkujemy, jabłka kroimy w kostkę. Porzeczki miksujemy i dodajemy do kapusty i jabłek, mieszamy, doprawiamy, dodajemy odrobinę oleju i posypujemy grubo posiekanymi orzechami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska & RAW)Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege) Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW) Surówka z białej kapusty z ananasem, marchewką i czosnkiem (ovo-wege) Prosta ubijana surówka z białej kapusty (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami (wegańska & RAW) Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem (lakto-wege) Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką (lakto-wege) Surówka z białej rzodkwi (lakto-wege) Kapusta biała z soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |