7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka z białej kapusty z porzeczkami i orzechami

Bogate źródło siarki.



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 2 osób

kawałek białej kapusty
2 jabłka
pół szklanki czarnych porzeczek
kilka łyżek posiekanych orzechów
olej słonecznikowy
sól
cukier

Przygotowanie:

Kapustę szatkujemy, jabłka kroimy w kostkę. Porzeczki miksujemy i dodajemy do kapusty i jabłek, mieszamy, doprawiamy, dodajemy odrobinę oleju i posypujemy grubo posiekanymi orzechami.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW)
Surówka z białej kapusty z ananasem, marchewką i czosnkiem (ovo-wege)
Prosta ubijana surówka z białej kapusty (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami (wegańska & RAW)
Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem (lakto-wege)
Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką (lakto-wege)
Surówka z białej rzodkwi (lakto-wege)
Kapusta biała z soczewicą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas