7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób3 cukinie (ok. 1 kg)
250 ml jogurtu naturalnego 3 ząbki czosnku sól koperek Przygotowanie:Cukinie obrać, pokroić w krążki grubości ok. 1 cm. Usmażyć na oleju do koloru złocistego.
Do jogurtu wsypać drobno pokrojony (najlepiej zmiażdżony) czosnek, sól i koperek. Tak przyrządzonym sosem zalać cukinię.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2000
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażona czosnkowa cukinia z oliwkami (wegańska)Cukinia smażona (plastry) (wegańska) Cukinia smażona pod plastrami sera (lakto-wege) Cukinia smażona-duszona z czosnkiem (wegańska) Smażona cukinia a'la koreczki, z fetą i pomidorami (lakto-wege) Cukinia smażona w "jajku-len" i bułce tartej (wegańska) Spaghetti z czosnkowym sosem z cukinii (wegańska) Smażony bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym (lakto-wege) Surówka z cukinii z majonezem, mocno czosnkowa (bez ograniczeń) Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
wojciech100 2010-07-27 17:23:09.353