
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Pasta z pieczonego bakłażana z czosnkiem i oregano
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 średniego bakłażana
1/2 łyżeczki oregano 1 ząbek czosnku łyżka oliwy z oliwek sól pieprz Przygotowanie:
Bakłażana naciąć małym nożem i piec w brytfance, w piekarniku ok. 40 min.
Po wyjęciu obrać ze skóry, posiekać na kawałki, włożyć do miski i połączyć z oregano, zgniecionym ząbkiem czosnku, oliwą i przyprawami. Mieszać trzepaczką do uzyskania jednolitej masy.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Szparagi pieczone z dodatkiem oregano (wegańska)Zapiekanki mini (z serem, czosnkiem i oregano) (lakto-wege) Sałatka/pasta meksykańska z awokado i pomidora z oregano (wegańska) Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini (wegańska) Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska) Prościutka pasta z soczewicy z bazylią i oregano (wegańska) Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini z warzywami (wegańska) Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |