7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 łyżki natki pietruszki
masło 1 łyżka mąki 1 szkl. wywaru z warzyw 1/2 szkl. śmietany sól ewentualnie sok z cytryny Przygotowanie:Masło rozetrzeć, wymieszać z mąką, rozprowadzić gorącym wywarem. Wymieszać. Wlać do pozostałego wywaru, zagotować.
Dodać śmietanę, natkę, przyprawić solą. Ewentualnie zakwasić sokiem z cytryny.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasolka w sosie pietruszkowym (lakto-wege)Jajko w sosie pietruszkowym (bez ograniczeń) Sos czosnkowo-pietruszkowy - doskonały! (wegańska) Makaron z sosem pietruszkowo-groszkowym (wegańska) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos orzechowo-pietruszkowy genialny do pizzy, zapiekanek itp. (wegańska) Spagetti z sosem śmietanowym i czosnkiem (lakto-wege) Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege) Sos zielony (śmietanowy z pesto) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |