7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z Bombaju - paprykowo-pomidorowa z imbirem, chili i innymi aromatycznymi przyprawami
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:po 50 g papryki zielonej, żółtej i czerwonej
1 duży pomidor 1 średnia cebula 1 małe jabłko sok z cytryny imbir chili kolendra (zmielone nasiona) pieprz cynamon kardamon Przygotowanie:Papryki po umyciu i wydrążeniu gniazd nasiennych pokroić w paseczki. Pomidora po sparzeniu pokroić w cząstki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Jabłko obrać, usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać, skropić sokiem z cytryny, dodać przyprawy, wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-31 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ziemniaki pieczone w aromatycznej oliwie (z czosnkiem, koperkiem i innymi przyprawami) (wegańska)Zupa soczewicowo-pomidorowa z włoszczyzną, ziemniakami i aromatycznymi przyprawami (wegańska) Pasta paprykowo - pomidorowa (wegańska) Sos paprykowo-ziołowy (do kopytek i innych klusek) (wegańska) Ryż Pilau - z nerkowcami, rodzynkami i aromatycznymi przyprawami (wegańska) Niezwykły pęczak (smażony z czosnkiem i aromatycznymi przyprawami) (wegańska) Paprykarz wegański (ryż z selerem i aromatycznymi przyprawami) (wegańska) Soczewica po pakistańsku - z ziemniakami, chili i imbirem (wegańska) Sos paprykowo-pomidorowy z ciecierzycą (wegańska) Bardzo aromatyczna konfitura z gruszek z imbirem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |