7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 małego patisona
1 średni pomidor 1/2 cebuli ząbek czosnku łyżeczka oliwy sól curry pieprz koper do posypania Przygotowanie:Patisona umyć, obrać, usunąć nasiona i pokroić w słupki. Pomidora sparzyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i posiekać.
Warzywa zalać 1/2 szkl. wody i oliwą, dusić. Gdy płyn odparuje, dodać przyprawy. Wymieszać, zdjąć z ognia i posypać koprem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Patisony duszone z warzywami, soczewicą i ziołami (wegańska)Patisony faszerowane morelami, twarogiem jaglanym i suszonymi pomidorami (wegańska) Kalafior duszony w pomidorach (wegańska) Seler duszony z pomidorem (lakto-wege) Młoda kapusta duszona z pomidorami (wegańska) Dynia duszona w pomidorach z cebulą (wegańska) Kapusta duszona z jabłkami i pomidorami (wegańska) Bakłażan w słupkach duszony w pomidorach (wegańska) Cukinie duszone po toskańsku (z pomidorami) (lakto-wege) Nadziewany patison - pychota (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |