7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 szkl. powideł z owoców dzikiej róży
3 łyżki utartego chrzanu 1 łyżka musztardy sok z cytryny cynamon sól Przygotowanie:Do powideł dodać chrzan, musztardę i przyprawy. Starannie wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-04-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Napój jabłkowo-ziołowy z dziką różą (wegańska)Sos chrzanowy (wegańska) Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege) Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege) Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska) Kotlety ziemniaczane z sosem chrzanowym (ovo-wege) Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń) Sos chrzanowy na bazie zasmażki z mąki (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |