7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:50 dag dyni
1 kiszony ogórek 1/2 szkl. zalewy z kiszonych ogórków 1 ząbek czosnku sól pieprz natka do posypania Przygotowanie:Z dyni wycisnąć sok, połączyć z zalewą, dodać drobno pokrojony lub starty na tarce ogórek i zmiażdżony ząbek czosnku, przyprawić do smaku, posypać natką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z pomidorów i ogórków kiszonych (wegańska & RAW)Surówka z buraczków i ogórków kiszonych (wegańska) Pasta z soczewicy z ogórkiem kiszonym (wegańska) Pomidorek (napój z sokiem z kiszonej kapusty) (wegańska & RAW) Napój wielowarzywny kiszony z kminkiem (4-dniowy) (wegańska & RAW) Surówka z cykorii z ogórkiem kiszonym, jabłkiem i jogurtem (lakto-wege) Sałatka z selera, ogórków kiszonych i banana (lakto-wege) Sałatka z kukurydzy z ogórkiem kiszonym i cebulą (lakto-wege) Sałatka z boczniaka z ogórkiem kiszonym, jajkiem i kukurydzą (ovo-wege) Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i selerem (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
efedrina 2011-11-26 14:24:46.602