7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:4 jabłka + 1 l wody
2 łyżki miodu (lub słodu lub cukru) sok z aronii liście mięty Przygotowanie:Jabłka ugotować jak na kompot, odcedzić. Do odwaru dodać miód, sok z aronii i bardzo drobno posiekane liście mięty.
Wskazówki i uwagi:Jabłka można zużyć do musu lub kremu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kompot jabłkowo-aroniowy (wegańska)Napój pomarańczowo-jabłkowy (wegańska & RAW) Orzeźwiający napój jabłkowy z kardamonem i imbirem (wegańska) Napój jabłkowo-ziołowy z dziką różą (wegańska) Napój życia i młodości (z sokiem jabłkowym i morelami suszonymi) (lakto-wege) Imbir z sokiem aroniowym (wegańska) Zupa z cukinii z miętą (lakto-wege) Groszek duszony z miętą (wegańska) Buraczki z miętą - surówka (wegańska & RAW) Truskawkowy koktajl z miętą (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |