7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka wiosenna z jajkami, rzodkiewką i kukurydzą w sosie majonezowo-smietanowym
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób10 jajek, pół słoika (dżemówki) majonezu, pół szklanki kwaśnej smietany, pęczek szczypiorku, pęczek rzodkiewki, puszka kukurydzy, sól, pieprz, bazylia, pieprz ziołowy, szczypta oregano
Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka wiosenna z jajkami i rzodkiewką w sosie majonezowo-smietanowym (bez ograniczeń)Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka pieczarkowa z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka ziemniaczana z jajkami i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka z brokułów z jajkami, pomidorem i majonezowym "winegretem" (bez ograniczeń) Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Ostra wiosenna sałatka z rzodkiewką, mozarellą i wasabi (bez ograniczeń) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Pyszna wiosenna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i serkiem wiejskim (lakto-wege) Sałatka z bobu na zimno, z sosem majonezowo-czosnkowym (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |