7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:3-4 buraki
różowy grejpfrut 10 dkg sera niebieskiego garść orzechów włoskich winegret (powinien być dosyć kwaśny) Przygotowanie:buraki ugotować albo upiec, obrać, pokroić w kostkę, ciepłe polać winegretem albo octem balsamicznym, żeby się przegryzło. jak ostygnie, dodać grejpfruta obranego, bez błonek), ser w kostkę, orzechy. zamiast orzechów mogą być
pestki słonecznika, też dobre. dodać resztę sosu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-05-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: zosia szymanowska
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z buraka z orzechami włoskimi (wegańska)Makaron ze szpinakiem i niebieskim serem (lakto-wege) Biały krem z kalafiora z niebieskim serem pleśniowym (lakto-wege) Sałatka z buraków gotowanych (wegańska) Krążki z cukinii z serem i orzechami (lakto-wege) Sałatka z buraków, marchwi i ogórka (wegańska) Sałatka z buraków i białej rzodkwi (wegańska) Sałatka z roszponki, buraków i marchwi (wegańska) Sałatka z buraków, cykorii i banana (wegańska) Sałatka z buraków i czerwonego grejpfruta (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |