
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Farsz do naleśników z tzw. warzyw po chińsku (z imbirem)Wg autora przepisu "farsz ten jest super w smaku, jak się go zrobi na chrupko, czyli nie dosmaży."
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:marchewka
seler pietruszka olej do smażenia sos sojowy dużo imbiru por Przygotowanie:
W mojej interpretacji wygląda tak: oskrobuję marchewkę, selera, pietruszkę, myję i kroję na paseczki wielkości zapałki. Rzucam na mocno rozgrzany tłuszcz i dość krótko smażę, dodając sosu sojowego i przede wszystkim dużo imbiru.
Pod koniec smażenia dorzucam pora skrojonego w zapałkę.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2002-05-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna ircx.pl.polskavege lub pl.soc.wegetarianizm
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pieczone naleśniki z warzywami (farsz) (lakto-wege)Naleśniki z warzywami zapiekane w pomidorowym sosie (farsz i sos) (wegańska) Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń) Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska) Kurki jako farsz do naleśników (wegańska) Jarzynki po chińsku z imbirem, grzybami shiitake i makaronem sojowym (wegańska) Farsz do naleśników z czerwonej kapusty (wegańska) Naleśnik z farszem pieczarkowo-serowym (bez ograniczeń) Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń) Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
kruszonka 2010-03-14 13:33:09.086