
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:10 marchewek
4 ziemniaki 1/2 małego selera 1 por 3 duże cebule 4 łyżki z oliwy do smażenia sól pieprz pęczek świeżego estragonu Przygotowanie:
Marchew, ziemniaki i selera pokrój w kostkę, pora w cienkie plasterki. Cebulę posiekaj i podsmaż na 3 łyżkach oliwy. Całość zalej 2 l wody, posól i popieprz. Gotuj przez ok. godzinę.
Przed podaniem dodaj posiekany estragon i pełną łyżkę oliwy.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa Colettki - marchwiowa z ryżem (wegańska)Zupa soczewicowo-marchwiowo-pomarańczowa (wegańska) Marchwiowa zupa krem z soczewicą i kolendrą (lakto-wege) cukinia pachnąca estragonem (wegańska) Deser marchwiowo-jabłkowy (wegańska) Napój pomarańczowo-marchwiowy (wegańska) Napój marchwiowo-pomarańczowy (wegańska & RAW) Dynia marynowana z goździkami, cynamonem i estragonem (wegańska) Curry kalafiorowo-ziemniaczano-marchwiowe (wegańska) Ciasto marchwiowe z tartymi orzechami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |