7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Krem czekoladowy z kiełków pszenicyKrem jest doskonały do przekładania biszkoptów, herbatników i innych ciast.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:skiełkowana pszenica
żółtko cukier puder masło kakao lub czekolada cukier waniliowy Przygotowanie:Miksujemy 2 łyżki kiełków pszenicy na jednolitą papkę. Dodajemy żółtko, cukier puder do smaku, kakao lub czekoladę, cukier waniliowy.
Wskazówki i uwagi:Możemy dorzucić również suszone morele, rodzynki, sok i skórkę z cytryny lub dżem, konfiturę.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" Wanda Kosiorek (Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia")
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Krem czekoladowy (wegańska+miód)Krem czekoladowo - bananowy (wegańska) Zielona zupa-krem ze świeżych ogórków z dodatkiem kiełków (wegańska) Babeczki waniliowe z kremem czekoladowym (wegańska) Czekoladowe muffiny z waniliowym kremem (wegańska) Czekoladowo-orzechowy krem do kanapek lub wafli (wegańska+miód) Wegański krem czekoladowy "bambino" (do pieczywa) (wegańska) Naleśniki z bananami, kremem czekoladowym i orzechami (nadzienie) (wegańska) Naleśniki z kremem czekoladowym/ karobowym i malinami (nadzienie) (wegańska) Pszenica z truskawkami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |