7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:250 g twarogu
100 g masła 1-2 łyżki kwaśnej śmietany 1 łyżka kaparów 1 ogórek konserwowy 1 opakowanie mieszanki przypraw do past twarogowych Kotanyi lub własna mieszanka: - papryka - sól - cebula - pietruszka - czosnek - szczypiorek - gałka muszkatołowa - pieprz czarny - pieprz cayenne - bazylia - kminek Przygotowanie:Utrzeć masło o temperaturze pokojowej. Dodać 1 opakowanie przyprawy do past twarogowych, twaróg, śmietanę, posiekane kapary i ogórek konserwowy, dobrze wymieszać.
Wskazówki i uwagi:Ja osobiście kaparów nie siekałam (nie ma potrzeby - są małe), dodałam ich więcej, tak samo jak i ogórka, i wyszła bardzo smaczna, czerwono-zielona pasta.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: z opakowania przyprawy Kotanyi "mieszanka przypraw do past twarogowych"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)Krem z groszku konserwowego z kaparami i suszonymi pomidorami (wegańska) Sałata rzymska z ogórkiem, kaparami, szczypiorkiem i rzeżuchą (wegańska & RAW) Pasta twarogowa z pieczarką i kiełkami rzodkiewki (lakto-wege) Pasta kanapkowa z soczewicy z oliwkami i kaparami (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~andy 2005-08-17 00:00:00.0