7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Truskawki w occie balsamicznym



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 kg truskawek
3 łyżki dobrego octu balsamicznego
3 łyżki cukru

Przygotowanie:

Oczyść truskawki, przekrój na pół. Rozłóż w miseczkach. Polej octem balsamicznym i posyp cukrem. Pozostaw w chłodnym miejscu na 2 godz. Łakomczuchom podaj z bitą śmietaną.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 6/2002
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z truskawek i szpinaku z octem balsamicznym (wegańska & RAW)
Sałata z winegretem z octem balsamicznym (wegańska & RAW)
Deser z awokado z octem balsamicznym (wegańska)
Sos do sałaty(-ki) z octem balsamicznym i czosnkiem (winegret) (wegańska)
Jajka w occie (ovo-wege)
Ocet jabłkowy (wegańska)
Balsamiczne szparagi z marchewką (wegańska)
Ocet jeżynowy na bazie octu jabłkowego (wegańska)
Ocet winny domowy (wegańska)
Pory w sosie balsamicznym na zimno (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas