7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 kg truskawek
3 łyżki dobrego octu balsamicznego 3 łyżki cukru Przygotowanie:Oczyść truskawki, przekrój na pół. Rozłóż w miseczkach. Polej octem balsamicznym i posyp cukrem. Pozostaw w chłodnym miejscu na 2 godz. Łakomczuchom podaj z bitą śmietaną.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z truskawek i szpinaku z octem balsamicznym (wegańska & RAW)Sałata z winegretem z octem balsamicznym (wegańska & RAW) Deser z awokado z octem balsamicznym (wegańska) Sos do sałaty(-ki) z octem balsamicznym i czosnkiem (winegret) (wegańska) Jajka w occie (ovo-wege) Ocet jabłkowy (wegańska) Balsamiczne szparagi z marchewką (wegańska) Ocet jeżynowy na bazie octu jabłkowego (wegańska) Ocet winny domowy (wegańska) Pory w sosie balsamicznym na zimno (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |