7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:100 g marchwi
30 g pietruszki 20 g selera korzeniowego 1 łyżka płatków owsianych 2 łyżki mleka 0,5% 2 łyżki bułki tartej 1/3 białka koperek majeranek tymianek pieprz ziołowy Przygotowanie:Warzywa obrać, umyć i ugotować w małej ilości wody (albo wykorzystać warzywa po gotowaniu bulionu). Odcedzić, zmielić, dodać płatki owsiane namoczone w mleku, bułkę tartą, białko, koperek i przyprawy. Wymieszać wszystko i formować kotlety. Smażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 4/2002
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z czerwonej soczewicy z ziołami i z sosem pomidorowym (ovo-wege)Ziemniaki w ziołach (wegańska) Brokuły z wody z koperkiem (wegańska) Tarta jarzynowa (bez ograniczeń) Sałatka jarzynowa (wegańska) Krupnik jarzynowy (wegańska) Zupa jarzynowa (wegańska) Makaron spaghetti z ziołami (lakto-wege) Placki twarogowe z ziołami (bez ograniczeń) Zioła suszone... w lodówce (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |