7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 marchewki
1 cukinia (150 g) 1 mała gruszka 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka octu winnego sól cukier 1 łyżka rodzynek 1 łyżka pestek słonecznika Przygotowanie:Marchewki i cukinię pokroić wzdłuż na cieniutkie plasterki (najlepiej krajarką do sera). Z gruszki wykroić gniazdo nasienne i nie obierając pokroić w plasterki.
Składniki sałatki wymieszać i polać zalewą: zagotować ocet i rodzynki, po zdjęciu z ognia dodać oliwę. Posypać rodzynkami i uprażonymi na patelni bez tłuszczu pestkami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 4/2002
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka ze wstążek marchewki i cukinii (wegańska)Sałatka z pora, jabłka, marchewki i rodzynek z sezamem (wegańska) Surówka z marchewki z rodzynkami (wegańska & RAW) Babeczki z cukinii i marchewki (wegańska) Placki z cukinii i marchewki (bez ograniczeń) Pyszna korzenna surówka z marchewki z rodzynkami (wegańska & RAW) Sałatka majonezowa z marchewki (bez ograniczeń) Burgery z cukinii i marchewki z dodatkiem masła orzechowego (wegańska) Zupa krem z selera, marchewki i cukinii (wegańska) Sos z cukinii, tofu i marchewki z ananasem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |