7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:pęczak
tofu jagody / truskawki jarzynka Przygotowanie:Gotuję pęczak doprawiony jarzynką tzn. dodaję trochę tej przyprawy do gotującego się pęczaku (lub ryż, ale jestem fanką pęczaku) w kuchence mikrofalowej, dolewając wodę i pilnując, żeby był ślicznie sypki.
Miksuję jagody lub truskawki z tofu, do masy dodaję (jak najwięcej) całe jagody lub pokrojone w ćwiartki truskawki, i to w dużych ilościach. Masą polewam pęczak. Wskazówki i uwagi:To jest pyszne!!!
Nadesłał(a) kimberlit,
dnia: 2002-06-11 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ryż z jogurtem i owocami (lakto-wege)"Pulpa" pomidorowa :) z ryżem i tofu (wegańska) Kotlety z pomidorowego ryżu i tofu (wegańska) Tofu z sosem curry i czerwonym ryżem (wegańska) Ryż z warzywami i tofu w sosie pomidorowym (wegańska) Zielona papryka faszerowana tofu i ryżem (wegańska) Ryż z brokułami, tofu i grzybami shitake (wegańska) Chińszczyzna z cytrynowo-pikantnym tofu i ryżem kokosowym (wegańska) Kluseczki z pęczaku (lakto-wege) Pęczak z soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |