7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki ugotowanego na sypko pęczaku
puszka ciemnej fasoli puszka jasnej fasoli wąski szczpiorek lub mała cebulka tofu mleko sojowe ząbek czosnku (lub więcej Przygotowanie:1. Pęczak gotujemy na sypko, studzimy
2. Osączamy na sicie fasolkę 3. Siekamy drobno szczypiorek lub cebulkę 4. Miksujemy tofu z mleczkiem sojowym i zmiażdżonym czosnkiem 5. Wszystko wrzucamy do salaterki i mieszamy
Nadesłał(a) kimberlit,
dnia: 2002-06-22 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka fasolowa (bez ograniczeń)Sałatka ziemniaczano-fasolowa (ovo-wege) Pęczakowa zapiekanka (wegańska) Sałatka fasolowa z majerankiem, rukolą i malinowym vinaigrette (wegańska+miód) Krokiety pęczakowo-grzybowe (ovo-wege) Zapiekanka dla bratanka - pęczakowa ze szpinakiem, pomidorami i fasolą (wegańska) Kulki fasolowe (wegańska) Gulasz fasolowo-grochowy (wegańska) Zimowa pasta fasolowa (wegańska) Pasztet fasolowo-warzywny (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |