7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka pęczakowo - fasolowa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 szklanki ugotowanego na sypko pęczaku
puszka ciemnej fasoli
puszka jasnej fasoli
wąski szczpiorek lub mała cebulka
tofu
mleko sojowe
ząbek czosnku (lub więcej

Przygotowanie:

1. Pęczak gotujemy na sypko, studzimy
2. Osączamy na sicie fasolkę
3. Siekamy drobno szczypiorek lub cebulkę
4. Miksujemy tofu z mleczkiem sojowym i zmiażdżonym czosnkiem
5. Wszystko wrzucamy do salaterki i mieszamy
Nadesłał(a) kimberlit, dnia: 2002-06-22 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka fasolowa (bez ograniczeń)
Sałatka ziemniaczano-fasolowa (ovo-wege)
Pęczakowa zapiekanka (wegańska)
Sałatka fasolowa z majerankiem, rukolą i malinowym vinaigrette (wegańska+miód)
Krokiety pęczakowo-grzybowe (ovo-wege)
Zapiekanka dla bratanka - pęczakowa ze szpinakiem, pomidorami i fasolą (wegańska)
Kulki fasolowe (wegańska)
Gulasz fasolowo-grochowy (wegańska)
Zimowa pasta fasolowa (wegańska)
Pasztet fasolowo-warzywny (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas